Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Wij zouden het fijn vinden als uw kind op tijd aanwezig is. Mocht dit onverhoopt niet lukken, wilt u dit dan a.u.b. laten weten per mail of op het onderstaande telefoonnummer.

Deelname
Het is bedoeld voor kinderen van het basisonderwijs in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Deelname is op volgorde van inschrijving. U krijgt bericht van ons als de aanmelding is goedgekeurd.

Kosten
Aan de activiteiten zijn geen kosten aan verbonden.

Kleding
Let op dat kleren vies kunnen worden tijdens schoonmaakactiviteiten, hiervoor zijn oude kleren een pre.

Foto’s en Film
Van elk nieuw team wordt per kind een foto gemaakt waarmee hij/zij, met voornaam op de website komt te staan. Tijdens de activiteiten worden er foto’s en filmopnames gemaakt. Deze worden gebruikt voor PR-activiteiten op onze website en social-media.

Schade en risico’s
Schade aan accommodatie, materiaal, en eigendommen van anderen en dergelijke zal worden verhaald op degene die de schade heeft veroorzaakt. Alle kinderen die meedoen vallen onder de gemeenschappelijke aansprakelijkheidsverzekering en zijn dus verzekerd.

Vakanties
Tijdens de herfst-, kerst-, voorjaar- mei en zomervakantie zijn er geen KinderWijkTeam activiteiten.

Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen, contact opnemen met de leiding van de activiteit, of via de onderstaande contactgegevens.