Voor veel opleidingen kun je stage lopen bij het KinderWijkTeam. Op het moment verzorgen wij stageplekken voor de volgende opleidingen:

Grafisch vormgever

Als Grafisch vormgever help je mee met het onderhouden en updaten van de site, je gaat mee met de teams om foto’s en filmpje te maken en je denkt mee met en maakt alle PR gerelateerd werk.

Socialwork

Als Socialwork ben jij de motor achter de WijkTeams. Je gaat met de kinderen op stap om afval in te zamelen, bedenkt nieuwe projecten en activiteiten om te doen met de kinderen en zorgt dat de teams draaiende blijven. Ook onderhoud jij het contact met de ouders en scholen van de kinderen.

Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Als Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener houd jij je bezig met de cliënten die via activerend werk of ambulante zorg bij het KinderWijkTeam helpen. Je stelt plannen van aanpak op, voert begeleidings- en voortgangsgesprekken met de cliënten en helpt ze met praktische zaken zoals bijvoorbeeld aanvragen.

Interesse?

Wil je deel uitmaken van ons SUPER TEAM? Neem dan contact met ons op via onze contact pagina of mail direct naar info@hetkinderwijkteam.nl.

Wil jij net als deze studenten stage lopen bij het KinderWijkTeam?

Procedure

  • Solliciteer op een van de hiernaast genoemde functies. Wij ontvangen graag een cv en een duidelijke motivatie brief waarin je vertelt waarom jij geschikt bent om stage te komen lopen bij het KinderWijkTeam.
  • Mocht er interesse zijn gebaseerd op jouw CV en motivatie brief zullen wij jou contacteren en uitnodigen voor een gesprek.
  • Vanuit dit gesprek beslissen wij of je hier stage kan gaan lopen.