26 april 2018

U ziet ons vast wel eens lopen over straat met de oranje gekleurde hesjes? Of misschien heeft u onze afvalkar al in de wijk gespot. Het KinderWijkTeam staat voor een schone buurt waarin kinderen vrij kunnen spelen. Kinderen uit verschillende wijken kunnen zich opgeven voor een 10 weeks project rondom het thema natuur, milieu en zwerfafval. Ze trekken met zakken en knijpers de wijk in om de wijk zwerfafval vrij te maken. Ook doen ze andere activiteiten om bewustwording van hun leefomgeving te creëren.

 

Het KinderWijkTeam wordt ondersteund door het Oranje Fonds. Daarom staan wij, in de week van dinsdag 22 t/m zaterdag 26 mei, voor uw deur om te collecteren voor het Oranje Fonds. De helft van de opbrengst gaat naar het KinderWijkTeam,  hiermee kunnen we een extra leuk uitstapje voor de kinderen mee financieren. De andere helft gaat naar het Oranje Fonds. Zij gebruiken het geld voor andere sociale initiatieven in de provincie Gelderland.

 

Wij lopen deze week door de hele wijk Sint Marten. Dus zorg dat u wat kleingeld bij de hand hebt! Mocht u niet in de buurt wonen en toch willen doneren, kan dat door langs te komen bij Het KinderWijkTeam Klarendal, op de Leuke Linde. Of door online te doneren.

 

Zou u het leuk vinden om met ons mee te lopen tijdens deze week of heeft u ideeën of suggesties? Geef dit dan a.u.b. door via collecte@hetkinderwijkteam.nl

Informatie

Wat: Collecteren voor het Oranje Fonds & KinderWijkTeam
Wanneer: dinsdag 22 t/m zaterdag 26 mei
Waar: Sint Marten