17 december 2020

Na tien weken hard werken, schoonmaken en plezier maken, hadden de kinderen die mee hebben gedaan met Het KinderWijkTeam hun beloningsuitje meer dan verdiend.  Zaterdag 12 december was het zo ver.

 

Wat hebben de kinderen genoten bij Thialf Playground in het spijkerkwartier. In de ochtend zijn we gestart met een springkussen, oud Hollands stokkenvangen, skelteren op een echte skelterbaan en hadden we een wervelwind. De wervelwind was een cabine waarin het heel hard waait en er allemaal ballen rond je hoofd vliegen. Het doel was om zoveel mogelijk ballen te vangen. Wat hebben we gelachen met zijn allen!

Na een overheerlijke lunch, gevolgd door warme chocolademelk bij het vuur sloten wij de middag af met een spelletjes estafette en tot slot een waanzinnige rollerdisco met een echte DJ. De kinderen hebben waanzinnig genoten! Voor iedereen die er was, en ieder kind die dit jaar heeft meegeholpen aan het schoonhouden van de buurt; Super bedankt! Het was een fantastische dag, en dat aan het einde van een bijzonder jaar.