AfvalEstafette

8 februari 2019
/ / /
Comments Closed

Afvalestafette & Landelijke Opschoondag 18 t/m 23 maart 2019

Samen houden we Arnhem schoon!

Doe jij ook mee aan de grote voorjaarsschoonmaak van onze mooie stad?

In de week van 18 - 23 maart organiseert het KinderWijkTeam en natuurcentrum Arnhem de afvalestafette gefaciliteerd door gemeente Arnhem. Deze afvalestafette die de gehele week plaats vindt is de aanloop naar de Landelijke Opschoondag welke plaats vindt op 23 maart.

Het KinderWijkTeam loopt net als de andere weken in het jaar met zijn kinderwijkteams door de verschillende wijken van Arnhem om zwerfvuil te ruimen.

Daarnaast roepen we zoveel mogelijk, bedrijven, organisaties, stadsbewoners, op om in actie te komen door zwerfvuil in de buurt op te ruimen. Want zwerfvuil is niet alleen storend om te zien maar vooral niet goed voor de natuur. Dus sluit je aan!

MEEDOEN? LEUK!

Wil je ook meedoen? Graag! vorig jaar hebben 1400 mensen geholpen bij het schoonmaken van de stad. Ze hebben samen 13,5 kuub afval opgehaald. Dit jaar gaan we voor nog meer deelnemers!

Wil je meedoen op de woensdag of op de zaterdag door aan te sluiten bij een georganiseerde actie of wil je zelf een schoonmaakactie organiseren ? Meld je aan via bovenstaande button, of bel: 06-21131587.

Natuurcentrum

Ma t/m vrijdag organiseert het natuurcentrum de afvalestafette met basisscholen door heel Arnhem ook hier zijn op verschillende locaties mogelijkheden om je aan te sluiten als bedrijf, neem dan contact op met; ingrid.hoffmann@natuurcentrumarnhem.nl