Op 23 maart 2024 vindt de Landelijke Opschoondag plaats, een dag waarop we met heel Arnhem de handen ineenslaan om onze stad een stukje schoner te maken. Jullie betrokkenheid is van waarde en daarom nodigen wij jou, jouw initiatief, bedrijf, organisatie of bewonersgroep van harte uit om deel te nemen aan deze opruimactie!

Wat houdt het in?

Jaarlijks wordt de Landelijke Opschoondag georganiseerd door heel Nederland met als doel om ons land schoner te maken en bewustzijn te creëren rondom het thema zwerfafval. Vanuit Arnhem Schoner dagen wij zoveel mogelijk Arnhemmers en Arnhemse organisaties uit om gewapend met een grijper en zak de straat op te gaan om ons mooie stad samen op te ruimen. Iedereen kan meedoen, jong en oud, samen gaan we er tegenaan!

Hoe kun jij meedoen?

Het is eenvoudig! Laat ons weten of je mee wilt doen en hoe jij jouw schoonmaakactie wilt vormgeven. Of je nu met een bedrijfsteam, als organisatie, als buurtbewoners, of als individu wilt deelnemen, alle hulp is welkom. Wij zorgen voor alle benodigde materialen, zoals grijpers, ringen & vuilniszakken.

 

Aanmelden en meer informatie

Wil je meedoen? Geweldig! Laat ons voor 1 maart weten of je deelneemt en geef aan hoe wij jou actie kunnen ondersteunen. Stuur je reactie naar acties@arnhemschoner.nl of bel ons op 06 44 44 98 51.

Samen houden we de stad schoon

Door samen te werken op deze Landelijke Opschoondag maken we Arnhem niet alleen schoner, maar versterken we ook de saamhorigheid in onze stad. Laten we samen een positieve impact creëren!

Wij kijken uit naar jouw deelname en horen graag van je.

Met vriendelijke groet,

Mike Hoose

Arnhem Schoner